aanmelden 5 tegen 5

UPDATE DONDERDAG 21 MAART – SOCCERROCKER INSCHRIJVING GESLOTEN
We zitten tot onze vreugde al volledig met zowel heren- als damesteams voor SoccerRocker 2013. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst. Stuur ons dan even een mail.
————————————————————————————————————-

Ook dit jaar staat SoccerRocker weer open voor dames- en herenteams die gezellig een een balletje willen trappen. We spelen nog steeds in de geest van Willem Ruis vijf tegen vijf op een kwart veld en de schade voor inschrijving bedraagt € 60,00 per team. Creativiteit wordt beloond. Voor het best geklede damesteam en het best geklede herenteam hebben we een leuk prijs in de aanbieding. Met andere woorden. Lekker voetballen in je outfit voor de Matjesdisco.

Vul hieronder het formulier in en je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Belangrijk! Vergeet ook niet de € 60,00 over te maken op rekening 4622942 t.n.v. csv DVVA, o.v.v. SoccerRocker 2013 en de naam van je team. Pas na betaling word je deelname bevestigd.

We hebben dit jaar ruimte voor 36 heren en 20 damesteams. Als we meer aanmeldingen krijgen, dan hanteren we de volgende vuistregels. De eerste 36 herenteams die betaald hebben doen mee. De eerste 20 damesteams die betaald hebben doen mee. Het is dus zaak om snel te betalen, zodat je team verzekerd is van een plek. Bij tegelijk betalen wordt er geloot. Met de toernooileiding kan helaas niet gecorrespondeerd worden. Heb je betaald en word je uitgeloot, dan krijg je zo spoedig mogelijk je geld terug.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s